Produk Unggulan

Babagan Kita

Zhejiang Anji TIANYANG rotational molding machinery Co., Ltd. dumunung ing kutha eko-pariwisata sing kondhang ing China - Anji.Perusahaan iki didegaké ing 2009, basis produksi dumunung ing Anji County, Yoshitomo West Acres Industrial Function Zone, pabrik kalebu area 13.000 meter persegi.Pendhudhuke, cabang rotasi Hangzhou Ocean Electrical Technology Co., Ltd., minangka pangembangan koleksi, produksi lan layanan pemasaran minangka salah sawijining mesin cetakan rotasi, antarmuka mesin-manusia…

Area Aplikasi