Babagan Kita

Filosofi Perusahaan

Perusahaan sing netepi "pelanggan luwih dhisik, maju; nyiapake inovasi

ngluwihi saiki lan nangkep filosofi bisnis masa depan, prinsip "pelanggan pisanan" kanggo nyedhiyakake produk lan layanan sing berkualitas.

Didegaké ing
Area tanah
Sajarah

Babagan Anji TIANYANG

Zhejiang Anji TIANYANG rotational molding machinery Co., Ltd. dumunung ing kutha eko-pariwisata sing kondhang ing China - Anji.Perusahaan iki didegaké ing 2009, basis produksi dumunung ing Anji County, Yoshitomo West Acres Industrial Function Zone, pabrik kalebu area 13.000 meter persegi.Pendhudhuke, cabang rotasi Hangzhou Ocean Electrical Technology Co., Ltd., minangka pangembangan koleksi, produksi lan layanan pemasaran minangka salah sawijining mesin cetakan rotasi, antarmuka manungsa-mesin, PLC, kontrol inverter tegese kanggo entuk kontrol cerdas mekatronik presisi. tujuan perusahaan teknologi tinggi, kanthi proses sejarah 10 taun.

fdfq

Anji County, Provinsi Zhejiang, Tian Yang rotomolding Equipment Co., Ltd. Hangzhou Ocean Electrical Technology Co., Ltd. kanggo nutup teknologi inti perusahaan aliansi strategis minangka unit anggota saka China Association of Rotational Molders, China Association of Rotational Molders entuk a ijol-ijolan technical apik lan kerjasama karo International Association of platform Molders rotasi.Ing wektu sing padha uga Emerson CT, Mike Mitt antarmuka manungsa-mesin, PLC, agen sah inverter lan pusat layanan technical.

Perusahaan ngandelake Asosiasi Internasional Molder Rotational, Asosiasi Molder Rotasi China lan Emerson CT, duwe personel kelas siji lan back-up teknis, duwe tim R&D, produksi, manufaktur lan layanan sawise dodolan sing kuwat, negara-saka-saka -teknologi seni lan layanan minangka inti, tundhuk karo inovasi ngelmu lan teknologi, "Tian Yang" seri account saka teknologi peralatan ngecor rotasi punika tingkat domestik anjog.

Kanthi sawetara sekolah gedhe kondhang, Enterprises kanggo netepake long-term loropaken kemitraan strategis ing sembarang wektu sesuai karo pembangunan paling anyar ing industri kanggo nyetel teknologi produksi dhewe, nyediakake solusi bisnis lengkap.Perusahaan kasebut duwe mesin bubut CNC, pusat mesin, kayata peralatan pangolahan canggih cilik, medium lan gedhe, kabeh jinis analisis, deteksi tegese lengkap, gumantung ing manajemen standar, kanggo mesthekake yen proses produksi produk tundhuk kontrol kualitas sing ketat.Perusahaan kasebut nduweni kemampuan inovasi teknis sing kuat lan bakat.Kanthi asil dandan saka kualitas produk, layanan customer profesional, reputasi bisnis apik, kinerja booming, menang endorsement unanimous saka akeh bisnis lan wong ing industri, pasar produk kita wis dijamin paling saka negara, uga Jepang, Korea, Indonesia, Malaysia, Thailand lan wilayah Asia Tenggara liyane, Rusia, Rumania, Spanyol lan wilayah Eropa liyane, Dominika, Brasil, Argentina lan Amerika liyane.

Perusahaan bakal terus ngupayakake kualitas sing luwih apik, teknologi sing luwih profesional, luwih kuat, nggambarake nilai kompetisi ing pasar, nyumbang kanggo pangembangan industri.