[Bagi kawruh]Apa sing paling umum diprodhuksi dening cetakan rotasi?

Miturut ciri sakangecor rotasiproses,ngecor rotasiutamané dipigunakaké kanggo mbentuk lan Pabrik produk plastik kontrol tengah, lan uga bisa digunakake kanggo aplikasi kanggo produk plastik wêdakakêna diantrekake.

Ing urip saben dina, ana akeh jinis produk plastik sing bisa diprodhuksi deningngecor rotasi.Dermaga isolasi lalu lintas, inkubator, model, slide, cangkang mobil, tangki banyu lan tangki panyimpenan uga bisa dideleng ing endi wae ing bandara, stasiun, dalan gedhe, departemen toko lan pusat bisnis utama.

umume,ngecor rotasinduweni fitur siji, yaiku kudu kothong.Biasane, produk sing kita deleng, kayata botol, kothak, kaleng lan kothak sing digawe saka plastik, sanajan ukuran lan negara sing beda-beda, sejatine produk plastik kothong.

Carane orangecor rotasinjupuk wangun

Prinsip lan proses proses manufaktur kabeh ora rumit, utamane kalebu pakan, pemanasan, pendinginan lan demoulding.Sawise proses produksi kasebut, produk kothong diprodhuksi.Apa maneh sampeyan pengin ngertingecor rotasi?Mangga komunikasi karo kita lan nuduhake situs web kita karo sing mbutuhake.Kita bakal tansah nganyari ingngecor rotasikawruh.


Wektu kirim: Sep-28-2021