[Berbagi pengetahuan]Apa sing diarani cetakan rotasi?

01_1

Molding rotasiiku singkatan saka plastikngecor rotasi.Kaya injeksi ngecor, extrusion lan jotosan ngecor, iku uga salah siji saka Processing lan ngecor cara produk plastik.Alasan kenapa wong nelpon cara mbentuk ikingecor rotasiyaiku ing proses pangolahan produk plastik, cetakan wis ana ing negara rolling lan muter.


Wektu kirim: Sep-23-2021