Jinis lan karakteristik mesin rotomolding

Mesin cetakan rotasi minangka pilihan sing luwih wajar (Pilih) kanggo akeh plastik (struktur: resin sintetik, plasticizer, stabilizer, pigmen).Wis akeh kaluwihan lan pagelaran (xìng néng).Cocog kanggo kabutuhan produksi beda, ayo kang njupuk dipikir ing jinis lan karakteristik mesin rotomolding.
1. Shuttle jinis mesin ngecor rotasi lengen pindho (rotasi ngecor), comb-liwat peralatan lengen pindho kombinasi linear, tengah kamar pangobongan, loro-lorone iku kamar cooling lan loading lan unloading sing Integrasi, nalika sisih siji saka jamur lengen Rotary digawe panas ing open , Sisih liyane mandheg njaba kanggo kelangan utawa mbukak lan mbongkar, operasi iku fleksibel, lan kasedhiyan kamar pangobongan dhuwur.
2. Open flame heating mesin rotary molding langsung, peralatan swinging langsung (shèbèi) yaiku cara pemanasan liwat munggah lan mudhun, rotasi kiwa lan tengen (muter) cetakan (judhul: ibu industri), lan langsung digawe panas dening geni mbukak Kanggo ngrampungake produksi (Produce) produksi (Nggawe), biaya peralatan (Biaya) kurang, lan iku cocok kanggo Manufaktur plastik gedhe utawa super gedhe (struktur: resin sintetik, plasticizer, stabilizer, colorant) produk.
3. Mesin ngecor rotasi dobby independen Peralatan ngecor rotasi dobby independen dipasang ing meja putar sing relatif mandiri kanthi macem-macem tangan, lan meja putar bisa muter kanthi bebas lan bebas ngubengi tengah, supaya siji lengen mlebu ing stasiun kerja sabanjure. posisi senjata liyane lan proses pangolahan.Konfigurasi lengen independen (nyebar) luwih fleksibel ing proses mbentuk.
4.Turret type dobby rotational molding (rotational moulding) machine, turret type equipment (shèbèi) wis pirang-pirang lengen sing bisa nggawa cetakan ing turntable, lan circumfuse titik tengah ing stasiun kerja Siklus (terus) karya.Amarga lengen mesin ana ing meja putar, peralatan iki cocog kanggo ngasilake produk kanthi siklus pangolahan produk sing konsisten.


Wektu kirim: Jun-21-2021