Kabar Perusahaan

  • [Knowledge sharing]What does rotational molding mainly produce?

    [Bagi kawruh]Apa sing paling umum diprodhuksi dening cetakan rotasi?

    Miturut karakteristik proses ngecor rotasi, ngecor rotasi utamané dipigunakaké kanggo mbentuk lan Pabrik produk plastik kontrol tengah, lan uga bisa digunakake kanggo aplikasi kanggo produk plastik wêdakakêna diantrekake.aku...
    Waca liyane
  • Types and characteristics of rotomolding machines

    Jinis lan karakteristik mesin rotomolding

    Mesin cetakan rotasi minangka pilihan sing luwih wajar (Pilih) kanggo akeh plastik (struktur: resin sintetik, plasticizer, stabilizer, pigmen).Wis akeh kaluwihan lan pagelaran (xìng néng).Cocog kanggo macem-macem kabutuhan produksi, ayo deleng jinis lan karakteristik ...
    Waca liyane
  • The main advantages and disadvantages of the rotational molding process

    Kaluwihan utama lan cacat saka proses ngecor rotasi

    Nalika nyelidiki kaluwihan lan cacat saka proses ngecor rotasi, kita kudu mbayar manungsa waé kanggo sawetara ciri dhasar saka proses, yaiku, ing ngecor rotasi, materi langsung dimuat menyang jamur, lan jamur wis diputer kanggo jas lan netepi rongga....
    Waca liyane