Warta Industri

  • [Knowledge sharing]What is rotational molding?

    [Berbagi pengetahuan]Apa sing diarani cetakan rotasi?

    Cetakan rotasi yaiku singkatan saka cetakan rotasi plastik.Kaya injeksi ngecor, extrusion lan jotosan ngecor, iku uga salah siji saka Processing lan ngecor cara produk plastik.Alesan kenapa wong nyebat metode pembentukan rotasi iki yaiku ing proses proses ...
    Waca liyane
  • Types and characteristics of rotomolding machines

    Jinis lan karakteristik mesin rotomolding

    Mesin cetakan rotasi minangka pilihan sing luwih wajar (Pilih) kanggo akeh plastik (struktur: resin sintetik, plasticizer, stabilizer, pigmen).Wis akeh kaluwihan lan pagelaran (xìng néng).Cocog kanggo macem-macem kabutuhan produksi, ayo deleng jinis lan karakteristik ...
    Waca liyane
  • The main advantages and disadvantages of the rotational molding process

    Kaluwihan utama lan cacat saka proses ngecor rotasi

    Nalika nyelidiki kaluwihan lan cacat saka proses ngecor rotasi, kita kudu mbayar manungsa waé kanggo sawetara ciri dhasar saka proses, yaiku, ing ngecor rotasi, materi langsung dimuat menyang jamur, lan jamur wis diputer kanggo jas lan netepi rongga....
    Waca liyane
  • Rotomolding application—steel lining plastic

    Aplikasi Rotomolding-plastik lapisan baja

    Plastik sing dilapisi baja adhedhasar pipa baja biasa, dilapisi pipa plastik termoplastik kanthi stabilitas kimia sing apik.Sawise komposit utawa rotomolding sing ditarik kadhemen, ora mung nduweni sifat mekanik pipa baja, nanging uga nduweni resistensi karat lan sifat anti-scaling saka ...
    Waca liyane