Produk

  • Tower Rotomolding Machine,rotational molding machine for sale,rotational molding machine manufacturers

    Mesin Rotomolding Menara, didol mesin cetakan rotasi, produsen mesin cetakan rotasi

    1. Telung stasiun panas, cooling, disassembly lan Déwan éling operasi baris Déwan, lan output dhuwur;2. Tingkat panggunaan oven dhuwur, lan peralatan luwih hemat energi lan ramah lingkungan;3. Iku cocok kanggo prodhuksi produk karo wektu cedhak ing saben tataran mbentuk ing wektu sing padha;4. Wis stasiun cooling sawijining, kang bisa nambah lingkungan pabrik;5. Kanthi disassembly tetep lan stasiun perakitan, gampang kanggo operate.Fitur Towe...
  • Dobby Shuttle Rotomolding Machine,plastic shuttle rotomolding machine

    Dobby Shuttle Rotomolding Machine, plastik shuttle mesin rotomolding

    1. Fleksibilitas dhuwur 2. Cocog kanggo bengkel langsing Rincian Produk Fitur mesin Shuttle Mesin rotomolding Shuttle minangka jinis mesin sing cocog kanggo syarat proses produksi sing beda, diferensiasi produk saka produk gedhe, cilik, medium lan gedhe.Produksi terus-terusan nalika ngganti cetakan, tapak cilik, minangka mesin praktis.· Desain lan manufaktur peralatan kanthi lengkap lan modularisasi;· Oven silinder kanthi tingkat panggunaan papan sing dhuwur lan ...
  • Aluminum rotational mold,rotational moulds,plastic rotational moulding

    Cetakan rotasi aluminium, cetakan rotasi, cetakan rotasi plastik

    1. jamur wis dhuwur tliti lan katon produk luwih ayu.2. Cocog kanggo produk kanthi ukuran sing ora teratur, cilik lan presisi dhuwur.3. Kekandelan tembok cetakan seragam Karakteristik cetakan Cetakan sing digawe nduweni karakteristik umur dawa lan ora diwatesi kanthi ukuran utawa kerumitan.Kita duwe personel khusus kanggo ngetutake saben langkah produksi.Pengalaman mesin, cetakan lan teknologi produk sing wis ana ngidini kita ngrancang lan ngasilake cetakan kanthi cara sing luwih lengkap....
  • rotational moulds,china rotational molding,rotational mold,roto mould,roto moulded products

    cetakan rotasi, cetakan rotasi cina, cetakan rotasi, cetakan roto, produk cetakan roto

    1. Jamur entheng 2. Urip dawa 3. Konduktivitas termal sing apik 4. Biaya moderat 5. Cetakan baja sing luwih apik nduweni akurasi dimensi dhuwur lan kekandelan tembok seragam Karakteristik cetakan Cetakan sing digawe dening Xuri nduweni karakteristik umur dawa lan ora diwatesi kanthi ukuran. utawa kerumitan.Kita duwe personel khusus kanggo ngetutake saben langkah produksi.Pengalaman mesin, cetakan lan teknologi produk sing wis ana ngidini kita ngrancang lan ngasilake cetakan kanthi ...
  • Mobile oven type rotomolding machine, rotomolding oven machine

    Mesin rotomolding jinis oven mobile, mesin oven rotomolding

    Perusahaan iki minangka perusahaan sing spesialisasine ing pabrik mesin lan peralatan rotomolding, peralatan mekatronika, sistem kontrol otomatisasi industri, lan liya-liyane. Wis insinyur senior sing wis melu desain mekanik luwih saka 20 taun, lan wis melu sistem kontrol otomatisasi industri. desain kanggo luwih saka 10 taun.Pakar kontrol industri, pasukan teknis sing kuwat, sistem kontrol saben jinis peralatan dikembangake kanthi mandiri dening kita, lan kontrol ...
  • Open flame direct burning swing type rotomolding machine

    Mesin rotomolding jinis swing kobong langsung mbukak api

    Biaya peralatan kurang lan tilas cilik Cocog kanggo produk kothong gedhe lan prasaja Operasi prasaja, peralatan becik kanggo entri awal rotomolding.Kanthi nyetel jarak antarane jamur lan burner, lingkungan pemanasan sing stabil bisa diwenehake.mesin isih kontrol dening PLC, kang bisa éling ngawasi grafis werna.Kita pitados bilih l...
  • Shuttle Rotomolding Machine,plastic shuttle rotomolding machine

    Shuttle Rotomolding Machine, plastik shuttle mesin rotomolding

    /uploads/Mobile QQ Video_20171116151857.mp4
  • Swing machine,Small Rotomolding machine

    Mesin Swing, Mesin Rotomolding Cilik

    Biaya peralatan kurang lan papan lantai cilik.Iku cocok kanggo produk kothong gedhe lan prasaja karo operasi prasaja.Iku peralatan becik kanggo introduksi awal rotomolding.Fitur mesin ayunan api mbukak Iki minangka mesin rotomolding sing ekonomis sing cocog kanggo ngasilake produk silinder lan biasa.Kanthi nyetel jarak antarane jamur lan burner, lingkungan pemanasan sing stabil bisa diwenehake.mesin isih kontrol dening PLC, kang bisa éling ...
  • industrial pulverizer machine,plastic pulverizer machine

    mesin pulverizer industri, mesin pulverizer plastik

    Pabrik plastik minangka seri pabrik plastik jinis piring penggilingan, kanthi karakteristik ngasilake dhuwur lan konsumsi energi sing kurang, digunakake kanggo nggiling poliethelin PE, polipropilena PP, polystyrene PS, ABS lan bahan pangolahan bubuk liyane.