Mesin Puteran

  • Tower Rotomolding Machine,rotational molding machine for sale,rotational molding machine manufacturers

    Mesin Rotomolding Menara, didol mesin cetakan rotasi, produsen mesin cetakan rotasi

    1. Telung stasiun panas, cooling, disassembly lan Déwan éling operasi baris Déwan, lan output dhuwur;2. Tingkat panggunaan oven dhuwur, lan peralatan luwih hemat energi lan ramah lingkungan;3. Iku cocok kanggo prodhuksi produk karo wektu cedhak ing saben tataran mbentuk ing wektu sing padha;4. Wis stasiun cooling sawijining, kang bisa nambah lingkungan pabrik;5. Kanthi disassembly tetep lan stasiun perakitan, gampang kanggo operate.Fitur Towe...
  • Dobby Shuttle Rotomolding Machine,plastic shuttle rotomolding machine

    Dobby Shuttle Rotomolding Machine, plastik shuttle mesin rotomolding

    1. Fleksibilitas dhuwur 2. Cocog kanggo bengkel langsing Rincian Produk Fitur mesin Shuttle Mesin rotomolding Shuttle minangka jinis mesin sing cocog kanggo syarat proses produksi sing beda, diferensiasi produk saka produk gedhe, cilik, medium lan gedhe.Produksi terus-terusan nalika ngganti cetakan, tapak cilik, minangka mesin praktis.· Desain lan manufaktur peralatan kanthi lengkap lan modularisasi;· Oven silinder kanthi tingkat panggunaan papan sing dhuwur lan ...
  • Mobile oven type rotomolding machine, rotomolding oven machine

    Mesin rotomolding jinis oven mobile, mesin oven rotomolding

    Perusahaan iki minangka perusahaan sing spesialisasine ing pabrik mesin lan peralatan rotomolding, peralatan mekatronika, sistem kontrol otomatisasi industri, lan liya-liyane. Wis insinyur senior sing wis melu desain mekanik luwih saka 20 taun, lan wis melu sistem kontrol otomatisasi industri. desain kanggo luwih saka 10 taun.Pakar kontrol industri, pasukan teknis sing kuwat, sistem kontrol saben jinis peralatan dikembangake kanthi mandiri dening kita, lan kontrol ...
  • Open flame direct burning swing type rotomolding machine

    Mesin rotomolding jinis swing kobong langsung mbukak api

    Biaya peralatan kurang lan tilas cilik Cocog kanggo produk kothong gedhe lan prasaja Operasi prasaja, peralatan becik kanggo entri awal rotomolding.Kanthi nyetel jarak antarane jamur lan burner, lingkungan pemanasan sing stabil bisa diwenehake.mesin isih kontrol dening PLC, kang bisa éling ngawasi grafis werna.Kita pitados bilih l...
  • Shuttle Rotomolding Machine,plastic shuttle rotomolding machine

    Shuttle Rotomolding Machine, plastik shuttle mesin rotomolding

    /uploads/Mobile QQ Video_20171116151857.mp4
  • Swing machine,Small Rotomolding machine

    Mesin Swing, Mesin Rotomolding Cilik

    Biaya peralatan kurang lan papan lantai cilik.Iku cocok kanggo produk kothong gedhe lan prasaja karo operasi prasaja.Iku peralatan becik kanggo introduksi awal rotomolding.Fitur mesin ayunan api mbukak Iki minangka mesin rotomolding sing ekonomis sing cocog kanggo ngasilake produk silinder lan biasa.Kanthi nyetel jarak antarane jamur lan burner, lingkungan pemanasan sing stabil bisa diwenehake.mesin isih kontrol dening PLC, kang bisa éling ...