Cetakan Rotomolding

  • Aluminum rotational mold,rotational moulds,plastic rotational moulding

    Cetakan rotasi aluminium, cetakan rotasi, cetakan rotasi plastik

    1. jamur wis dhuwur tliti lan katon produk luwih ayu.2. Cocog kanggo produk kanthi ukuran sing ora teratur, cilik lan presisi dhuwur.3. Kekandelan tembok cetakan seragam Karakteristik cetakan Cetakan sing digawe nduweni karakteristik umur dawa lan ora diwatesi kanthi ukuran utawa kerumitan.Kita duwe personel khusus kanggo ngetutake saben langkah produksi.Pengalaman mesin, cetakan lan teknologi produk sing wis ana ngidini kita ngrancang lan ngasilake cetakan kanthi cara sing luwih lengkap....
  • rotational moulds,china rotational molding,rotational mold,roto mould,roto moulded products

    cetakan rotasi, cetakan rotasi cina, cetakan rotasi, cetakan roto, produk cetakan roto

    1. Jamur entheng 2. Urip dawa 3. Konduktivitas termal sing apik 4. Biaya moderat 5. Cetakan baja sing luwih apik nduweni akurasi dimensi dhuwur lan kekandelan tembok seragam Karakteristik cetakan Cetakan sing digawe dening Xuri nduweni karakteristik umur dawa lan ora diwatesi kanthi ukuran. utawa kerumitan.Kita duwe personel khusus kanggo ngetutake saben langkah produksi.Pengalaman mesin, cetakan lan teknologi produk sing wis ana ngidini kita ngrancang lan ngasilake cetakan kanthi ...