Mesin Rotomolding Menara, didol mesin cetakan rotasi, produsen mesin cetakan rotasi

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Kaluwihan

1. Telung stasiun panas, cooling, disassembly lan Déwan éling operasi baris Déwan, lan output dhuwur;

2. Tingkat panggunaan oven dhuwur, lan peralatan luwih hemat energi lan ramah lingkungan;

3. Iku cocok kanggo prodhuksi produk karo wektu cedhak ing saben tataran mbentuk ing wektu sing padha;

4. Wis stasiun cooling sawijining, kang bisa nambah lingkungan pabrik;

5. Kanthi disassembly tetep lan stasiun perakitan, gampang kanggo operate.

Fitur saka Tower Rotating Machine

mesin puteran menara ditampa kanthi akeh ing pasar amarga efisiensi, keluwesan, hemat energi, kontrol otomatis, lan kinerja biaya dhuwur.Model iki mbangun bantalan tengah kanthi 3-4 tangan lan troli, lan total 4-6 stasiun.Antarane wong-wong mau, troli kontrol otomatis lan mandiri ndadekake produksi luwih fleksibel, lan bisa nambah efisiensi luwih saka 30% dibandhingake karo model liyane.

2018工位机8-16-3 副本

Bagian mekanik

· Desain lan manufaktur peralatan kanthi lengkap lan modularisasi;

· Oven silinder kanthi tingkat panggunaan papan sing dhuwur lan panyerepan panas sing sithik;

· Desain anti-deformasi lawang open kanggo nambah safety;

· Ngawasi suhu oven kanthi nyata kanggo nyuda konsumsi energi lan nambah efisiensi;

Oven:CAE nganalisa kabeh wilayah kanggo nyedhiyani gas seragam lan suhu seragam;liwat test lan verifikasi CAE, suhu ing open seragam, online panas diunekake menyang open liwat penggemar sirkulasi ing trowongan pangatusan, lan keluwihan online panas bisa mili menyang trowongan pangatusan liwat port nyedhot ndhuwur.

Trowongan pengeringan:① Nyedhot ing stopkontak ngisor, kang ora gampang kanggo nglumpukake wêdakakêna lan supaya bledug lan geni;② Ing interior trowongan pangatusan kabeh stainless steel, kang awet;③ Sistem dual-cooling saka penggemar sirkulasi termal, output tahan lama lan stabil.

Bantalan boom:analisis CAE mekanik.

Fungsi ventilasi lengen Rotary: nyetel keseragaman ketebalan tembok;daur ulang gas sampah lan piranti perlindungan lingkungan kanggo nyuda emisi gas sampah lan nambah lingkungan bengkel.

Sistem Pembakaran

Pembakar opsional (Weiser ing Jerman, Maxson ing Amerika Serikat), cocok kanggo gas alam, gas petroleum cair, diesel, lan pemanas listrik.
Sistem Kontrol

Sistem PLC:Siemens Ethernet, line standardisasi, panel umum, kontrol PLC, telung tahap dadi panas, saben lengen bisa individu disetel kanggo telung suhu panas beda, wektu, kacepetan poros internal lan external, sirkulasi parameter setelan volume online.

Fungsi cooling:cooling, wektu tundha, banyu kedhul, online cooling setelan multi-tataran;

Fungsi panyimpenan:nyimpen paramèter produksi produk sing cocog;ndandani posisi disassembly lan stasiun Déwan kanggo nambah efficiency saka disassembly lan Déwan;

Proses pembongkaran lan perakitan: remot kontrol nirkabel saka lengen puteran, aman lan efisien;

Liyane

Produksi uga bisa ditindakake sajrone owah-owahan jamur;

Bahan sing bisa diprodhuksi: PE XPE PP PA PA6 PA12 100% bahan daur ulang.

Opsional

1. Nyata-wektu ngawasi suhu nang lan njaba jamur (opsional):

① Transmisi nyata-wektu owah-owahan suhu ing cetakan sajrone dadi panas lan ngecor;

② Ngawasi wektu nyata suhu materi sajrone thermoforming;

③ Ngawasi leleh bahan lan pengaruhe ing bahan;

④ Ngawasi suhu ing macem-macem posisi jamur;(suhu ing cetakan, suhu cetakan, sisih ndhuwur cetakan, sisih ngisor cetakan)

⑤ Deteksi wektu nyata saka suhu saben titik pangukuran suhu ing njero lan njaba cetakan sajrone ngecor dadi panas;

⑥ Transmisi suhu wektu nyata sajrone pendinginan produk.

2. Sistem pakan sekunder (opsional):

① Produksi produk multi-lapisan ② Produksi kamuflase lan multi-warna liyane ③ PE foaming bisa diwujudake.

3. Fungsi orientasi otomatis (fungsi opsional): penebalan lokal bisa ditindakake, produk rongga jero bisa digunakake kanggo nambah kekandelan, produk kamuflase bisa digunakake

4. Sistem pakan lan timbang otomatis (opsional)

5. Proteksi safety kanggo disassembly lan stasiun perakitan (opsional)

2018工位机11-23 副本

Produk rampung

d41a584f52601709182118bfa61547f
finished product (4)
finished product (2)
finished-product-ad
finished product (3)
finished product (6)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita